
En forret som altid vil imponere ved et middagsselskab er en enkel fisketatar, frisk, smagfuld og smuk at servere, prøv vores version med Havbars.
Ingredienser
- 2 havbarsfileter
- 2 tsk. mild rød chili
- 2 tsk. ingefær
- 2 forårsløg
- 2 tsk. japansk mayonnaise*
- 1 tsk. peber
- 1 tsk. LêLê fiskesauce
- 1 grønt æble
- ½ bundt brøndkarse
- 1 lime
Sådan gør du
- Hak havbarsfileterne groft.
- Hak chili, ingefær og forårsløg fint.
- Skær æblerne i tynde både, og hak brøndkarsen.
- Bland havbars, chili, ingefær, forårsløg, mayonnaise, friskkværnet peber og LêLê fiskesauce
- Anret æblebådene på tataren, og drys med brøndkarse. Server med frisk lime som tilbehør.
Alternativ servering
Læg en metalring på tallerkenen, læg tataren i, og fjern ringen, eller lav en oval kugle med to spiseskeer, og anret det på en tallerken.
*Japansk mayonnaise kan købes hos asiatiske købmænd. Alternativt kan du tilsætte lidt eddike til almindelig mayonnaise eller bruge salatmayonnaise.
LêLês fiske sauce kan købes i alle LêLê Street Kitchens, hos Irma supermarkederne, samt i Mad & Vin, Magasin, Kongens Nytorv.
Hvis du føler dig inspireret og har lyst til at prøve kræfter med det Vietnamesiske køkken, så kan du finde opskrifterne i kogebogen “LêLês Grønne Køkken” som kan købes i et af vores Street Kitchens.