LêLê convenience

SMAGFULDE VIETNAMESISKE FÆRDIGRETTER TIL HYGGEN DERHJEMME, NÅR TIDEN ER KNAP

LêLê convenience tager afsæt i den vietnamesiske madtradition og spænder smagsmæssigt mellem det præcise og stringente Hanoi-køkken og det store smagfulde og sammensatte Saigon-køkken. LêLê færdigretter giver dig den gode smag, det rigtige niveau af umami, som man nyder det i Vietnam.

LêLê startede med at lave færdigretter i 2017 – LêLê har altid haft gadekøkkenet som omdrejningspunkt, siden 2003. I Vietnam er gadekøkkenet utroligt populært, udelukkende på grund af den gode smag, som med sin enkelhed tilfredsstiller øjeblikkeligt, når dagene er travle og tiden knap. Det er det køkken, vi har introduceret til Danmark – med tiden blev gadekøkkenet også populært herhjemme, og op til 2017 fik vi overvældende mange henvendelser på, om vi ikke kunne lave mad til den travle hverdag, som kunne bruges i madplanen derhjemme.

Vi tog udfordringen op og har i dag 6 skønne færdigretter klare til jer. Den klassiske okseragout på citrongræs og citronblade, den blide karrykalkun på kokosmælk, den aromatiske kødbolle i tomatsauce på sort peber, den smagfulde kylling i ingefær, den stor-i-smag barbecue gris og slutteligt den elegante grøntsagsragout.

Velkommen til en bid af Vietnams smagfulde hverdagsmad.

LêLês convenience produkter kan købes i udvalgte LêLê Street Kitchens, i COOP, Irma, Kvikly, SuperBurgsen, Mad & Vin – Magasin, Kongens Nytorv.

Del din glæde for Vietnam