
Vagtler er blevet lidt glemt i hverdagen, og det er en skam, for en vagtel på grill med den rigtige marinade er uforglemmelig.
Ingredienser
- 4 vagtler
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
Marinade
- 2 spsk. LêLê Hoisin-Dipsauce
- 1 spsk. honning
- 1 tsk. tør chili
- 2 fed hvidløg
- 2 skalotteløg
- 2 spsk. sojasauce
Sådan gør du
- Rens vagtlerne, fjern halsen, og lav et lille, cirka 3 mm dybt og 1 cm langt snit på hvert bryst (for at marinaden kan gå ind i brystkødet).
- Lav en salt- og peberblanding, smør den på vagtlerne ind- og udvendigt.
- Pil hvidløg og skalotteløg, og knus dem med den flade side af en kniv.
- Bland marinaden med LêLê Hoisin-Dipsauce, honning, sojasauce, chili, løg og hvidløg, og vend vagtlerne i.
- Lad det ligge i køleskab natten over.
- Forvarm ovnen til 180 grader
- Steg vagtlerne 1 minut på hver side på en pande med olie.
- Sæt dem i ovnen i 15 minutter.
LêLês Hoisin-Dipsauce kan købes i alle LêLê Street Kitchens, hos Irma supermarkederne, samt i Mad & Vin, Magasin, Kongens Nytorv.
Hvis du føler dig inspireret og har lyst til at prøve kræfter med det Vietnamesiske køkken, så kan du finde opskrifterne i kogebogen “LêLês Grønne Køkken” som kan købes i et af vores Street Kitchens.
Del din glæde for Vietnam